Cum platesc - Trofee, Cupe, Medalii

Digital Design
CYBERIA
                                        Menu

                                        Menu
                                   Home
Du-te la conținut

Cum platesc

Buyerul nu va efectua plata prin intermediul www.cyberiamag.com. Cyberiamag este magazinul virtual CYBERIA S.R.L., seller de cupe, trofee, medalii. In momentul finalizarii comenzii pe cyberiamag.com, cosul de cumparaturi va indica produsele comandate, numarul acestora, precum si pretul aferent, instiintand clientul de suma care va trebui achitata. Cosul de cumparatura nu va afisa si costurile de transport, intrucat acesta urmeaza a fi calculat si introdus pe factura in urmatoarea etapa a procesarii comenzii. Comanda plasata prin intermediul cyberiamag.ro va fi considerata finalizata de catre CYBERIA doar dupa verificarea stocurilor produselor comandate, care va lua legatura cu buyerii pentru confirmare.

         Factura va fi redactata si trimisa buyerului DOAR DUPA CE SELLERUL VA LUA LEGATURA CU BUYERUL PENTRU CONFIRMAREA COMENZII.
          Dupa ce stocul va fi confirmat, detaliile personalizarii finalizate (daca este cazul) si confirmate costurile de transport pana la adresa de livrare, buyerul va emite o factura clientului (continand pretul produselor, asa cum a fost indicat de catre cosul de cumparaturi + costuri de transport).

ATENTIE!      
        CYBERIA a adoptat politica "deschidere la livrare" pentru coletele expediate. Clientul este obligat sa deschida coletul la livrare, pentru a se asigura ca produsele au fost livrate nedeteriorate.  In cazul in care sunt deteriorate, reclamatia se va face imediat la curierat, prin intocmirea unui proces - verbal. In absenta acestui proces - verbal, CYBERIA nu va lua in considerare plangeri ulterioare si nu va schimba produsul/ produsele deteriorat/e in cauza.

         Se accepta plati ramburs (la primirea coletului), cu cardul sau prin ordin de plata, in conturile indicate pe factura emisa. Astfel:
  •          In cazul in care buyerul doreste realizarea platii cu cardul sau prin OP, acesta trebuie sa efectueze plata la primirea facturii (odata cu confirmarea comenzii de catre Seller) si sa transmita o dovada a efectuarii acesteia catre seller. Numai dupa ce dovada platii va fi efectuata prin orice mijloc de comunicare, produsele vor fi pregatite de livrare si expediate catre buyer.
  •          In cazul in care s-a optat pentru plata ramburs, buyerul trebuie sa aiba pregatita suma aferenta produselor comandate, indicata de cosul de cumparaturi si de factura, la momentul livrarii.
Înapoi la cuprins