Pentru Prietenie - Trofee, Cupe, Medalii

Digital Design
CYBERIA
                                        Menu

                                        Menu
                                   Home
Du-te la conținut

Pentru Prietenie

PLACHETE
NT27-ET1 Placheta Omagiala Prietenie Personalizata in Etui de Plus
Placheta Omagiala Prietenie, constituita din 3 elemente: o placuta din aluminiu eloxat, 1 figurina metal- simbol prietenie, in etui de plus. Placuta pe care se va efectua personalizarea este dreptunghiulara, din aluminiu eloxat, de culoare aurie si are dimensiunile 65 cm x 5.5 cm, completata in mod elegant de un simbol al prieteniei din metal - 2 maini, iar etuiul din plus este de 13 cm x 10 cm. Clientul poate opta pentru una din culorile albastru, negru, rosu sau verde in ceea ce priveste etuiul de lux in care se va gasi placheta, in functie de disponibilitatea culorii respective. Personalizarea se va efectua prin sublimare, in format portrait. Dupa plasarea comenzii, clientii vor fi contactati in vederea personalizarii. Personalizarea este inclusa in pretul afisat.
90.00 lei
Adaugă
Nu sunt comentarii
NT27-ET2 Placheta Omagiala Prietenie Personalizata in Etui de Plus
Placheta Omagiala Prietenie, constituita din 3 elemente: o placuta din aluminiu eloxat, 1 figurina metal- simbol prietenie, in etui de plus. Placuta pe care se va efectua personalizarea este dreptunghiulara, din aluminiu eloxat, de culoare aurie si are dimensiunile 6.5 cm x 7.5 cm, completata in mod elegant de un simbol al prieteniei din metal - 2 maini, iar etuiul din plus este de 16.5 cm x 12.5 cm. Clientul poate opta pentru una din culorile albastru, negru, rosu sau verde in ceea ce priveste etuiul de lux in care se va gasi placheta, in functie de disponibilitatea culorii respective. Personalizarea se va efectua prin sublimare, in format portrait. Dupa plasarea comenzii, clientii vor fi contactati in vederea personalizarii. Personalizarea este inclusa in pretul afisat.
109.00 lei
Adaugă
Nu sunt comentarii
NT27-ET3 Placheta Omagiala Prietenie Personalizata in Etui de Plus
Placheta Omagiala Prietenie, constituita din 4 elemente: o placuta din aluminiu eloxat, 2 figurine din metal- simbol prietenie, in etui de plus de culoare rosie. Placuta pe care se va efectua personalizarea este dreptunghiulara, din aluminiu eloxat, de culoare argintie si are dimensiunile 11.5 cm x 10 cm, completata in mod elegant de 2 simboluri al prieteniei din metal - 2 maini, iar etuiul din plus este de 22 cm x 17 cm. Personalizarea se va efectua prin sublimare, in format landscape. Dupa plasarea comenzii, clientii vor fi contactati in vederea personalizarii. Personalizarea este inclusa in pretul afisat.
145.00 lei
Adaugă
Nu sunt comentarii
NT27 - ET3+ Placheta Prietenie Personalizata in Etui Triptic de Plus
Placheta Omagiala Prietenie, constituita din 4 elemente: o placuta din aluminiu eloxat, 2 figurina metal- simbol prietenie, in etui dublu de plus de culoare neagra. Placuta pe care se va efectua personalizarea este dreptunghiulara, din aluminiu eloxat, de culoare argintie si are dimensiunile 17 cm x 7 cm, completata in mod elegant de 2 simboluri al prieteniei din metal - 2 maini, iar etuiul din plus este de 22 cm x 17 cm x 3 cm. Personalizarea se va efectua prin sublimare, in format landscape. Dupa plasarea comenzii, clientii vor fi contactati in vederea personalizarii.
175.00 lei
Adaugă
Nu sunt comentarii
Înapoi la cuprins