Termeni si Conditii - Trofee, Cupe, Medalii

Digital Design
CYBERIA
                                        Menu

                                        Menu
                                   Home
Du-te la conținut

Termeni si Conditii

         Toate produsele expuse prin intermediul site-ului CYBERIA, denumit in continuare SELLER,  sunt comercializate persoanelor fizice avand varsta peste 18 ani, la data emiterii comenzii, precum si persoanelor juridice, denumite in continuare BUYERI.
Sellerul îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clienţii.
 
         Produsele comercializate prin intermediul cyberiamag.com sunt noi, direct de la producator şi în momentul livrării sunt însoţite de factură fiscală, conform legislaţiei în vigoare. Pentru buyerii care opteaza pentru personalizare, CYBERMEDIA isi rezerva dreptul de a deschide ambalajele originale ale produselor in vederea efectuarii personalizarii, conform indicatiilor clientului.
         Produsele puse la vanzare de catre CYBERIA prin intermediului cyberiamag.com sunt in limita stocului disponibil. Astfel, CYBERIA îşi rezervă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăseşte în oferta curentă, anuntand buyerul de imposibilitatea onorarii comenzii.
 
         Contractul de vanzare – cumparare a produselor comercializate de catre CYBERIA va fi considerat incheiat si valabil DOAR LA MOMENTUL EXPEDIERII DE CATRE VANZATOR A CONFIRMARII COMENZII.
 
Astfel,
1) dupa ce buyerul va pune in cosul de cumparaturi produsul/ produsele dorite, acesta va transmite automat o comanda catre seller.
2) cosul de cumparaturi va genera automat suma totala aferenta produselor comandate. Buyerul nu va efectua vreo plata in acest stadiu al demararii achizitiei.
3) sellerul va verifica stocurile.
4) sellerul  va contacta buyerul prin telefon/ mail (in functie de datele completate de catre buyer) pentru confirmarea comenzii, personalizarea produsului/ produselor comandate, transmitand totodata si factura aferenta comenzii. Confirmarea comenzii va fi posibilă doar în măsura în care produsele comandate se află în stoc, fără să poată fi angajată răspunderea vânzătorului în cazul imposibilității onorării comenzii, pentru lipsa stoc sau stoc limitat. CYBERIA incearca pastrarea permanenta a unui anumit numar de produse pentru fiecare categorie in parte, realimentand, astfel, stocurile cat mai des cu putinta.
5) dupa ce buyerul va primi confirmarea comenzii prin e-mail sau telefonic de la seller, acesta va primi si factura fiscala aferenta. Aceasta va contine totalul generat la plasarea comenzii, plus costurile de transport. In cazul in care buyerul doreste realizarea platii cu cardul sau prin OP, acesta trebuie sa efectueze plata la primirea facturii (odata cu confirmarea comenzii de catre Seller) si sa transmita o dovada a efectuarii acesteia catre seller. Numai dupa ce dovada platii va fi efectuata, produsele vor fi pregatite de livrare si expediate catre buyer. In cazul in care s-a optat pentru plata ramburs, buyerul trebuie sa aiba pregatita suma aferenta la momentul livrarii.

         Preţurile prezentate pe site sunt in lei și includ TVA, fara a include, insa, si costurile de livrare.
                  
            ATENTIE!!!

                 Prin plasarea comenzii, buyerul isi asuma costurile de transport pana la adresa de livrare, odata cu pretul produselor comandate.

               Costurile de transport vor fi calculate de catre seller prin intermediul platformei online a firmei de curierat partenere, la serviciul "Estimare cost", apoi comunicate buyerului. Buyerul isi va asuma pretul kilomentrilor suplimentari, asa cum vor fi afisati de catre serviciul "Estimare Cost" (daca este cazul), precum si numarul de kilograme suplimentare fata de o livrare standard.             
               Costurile aferente transportului, indicate de catre platforma online a firmei de curierat partenere, vor fi incluse pe factura, alaturi de pretul produselor comandate, care ii va fi transmisa clientului. Acesta are dreptul sa retraga comanda in cazul in care nu doreste sa achite taxa de transport, asa cum va fi indicata de catre site-ul firmei de curierat.Înapoi la cuprins