39115 - 20cm - Cupe, trofee, medalii, plachete, instrumente de scris

Du-te la conținut
Iti place acest produs?
Impartaseste prietenilor tai pe Facebook!
39115
Trofeu Personalizabil Columbofilie - Porumbel, 20 cm

Vezi detalii produs mai jos!
95.00 lei
Adaugă
Produse Similare...
110 lei

75 lei

60 lei

80 lei
Adauga si
10 lei

6 lei

4 lei

4 lei
Detalii Produs

Trofeu de 20 cm cu o destinatie aparte, columbofilia, redand cu acuratete, dar intr-o maniera extrem de stilizata un porumbel in doua maini. Statueta este realizata din rasina multicolora, pictata in argintiu si orange pe fata, iar pe spate rasina argintie si este executata pe un soclu personalizabil din acelasi material Spatiul pentru personalizare pe soclu este de 6 cm x 4 cm.
Personalizarea se va executa pe o placuta metalica aurie / argintie, asezata pe soclu si adauga 10 lei la pretul produsului.
Dupa plasarea comenzii clientii vor fi contactati pentru informatiile referitoare la personalizare.

Modalitati de plata & Livrare

Modalitati de plata: Ramburs (la primirea coletului) / O.P. sau card (dupa confirmarea comenzii si intocmirea facturii de catre Seller*)
*In cazul in care buyerul doreste realizarea platii cu cardul sau prin OP, acesta trebuie sa efectueze plata la primirea facturii (odata cu confirmarea comenzii de catre Seller) si sa transmita o dovada a efectuarii acesteia catre seller. Numai dupa ce dovada platii va fi efectuata, produsele vor fi pregatite de livrare si expediate catre buyer.
        In cazul in care s-a optat pentru plata ramburs, buyerul trebuie sa aiba pregatita suma aferenta produselor comandate, indicata de cosul de cumparaturi si de factura, la momentul livrarii.

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucratoare, din momentul confirmarii comenzii de catre Seller.


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Înapoi la cuprins