41135 glob - Cupe, trofee, medalii, plachete, instrumente de scris

Du-te la conținut
Iti place acest produs?
Impartaseste prietenilor tai pe Facebook!
41135-22
Trofeu personalizat glob pamantesc din sticla masiva, pe marmura, 22 cm

Vezi detalii produs mai jos!
175.00 lei
Adaugă

150 lei
Produse Similare...
Detalii Produs

Statueta glob pamantesc / planeta din sticla, pe soclu dublu din marmura de culoare deschisa, de 22.5 cm inaltime si 1770 g. Globul este executat din sticla masiva, cu un diametru de 7.5 cm, redand cu acuratete harta politica a lumii. Personalizarea este inclusa in pretul afisat si se va executa pe o placuta metalica aurie / argintie, asezata pe soclul cu dimensiunile 7.5 cm x 3 cm. Produsul este livrat in cutie de lux, de culoare albastra. Dupa plasarea comenzii, clientii vor fi contactati in vederea personalizarii.

Modalitati de plata & Livrare

           Costul de livrare este de 30 lei (cu "deschidere la livrare"), acesta fiind valabil pentru localităţile aflate sub acoperirea directă a Fan Courier. În cazul in care în care localitatea de destinaţie a buyerului nu este sub acoperirea directă a firmei de curierat, se vor percepe taxe adiţionale în funcţie de numărul de kilometri suplimentari de parcurs până la buyer. Taxe aditionale vor fi percepute si in cazul in care coletul buyerului depaseste greutatea acceptata de catre transportator in contul taxei de 30 lei. In costul de transport de 30 lei, buyerul va beneficia de "deschidere la livrare".
        ATENTIE!      
       CYBERIA a adoptat politica "deschidere la livrare" pentru coletele expediate. Clientul este obligat sa deschida coletul la livrare, pentru a se asigura ca produsele au fost livrate nedeteriorate.  In cazul in care sunt deteriorate, reclamatia se va face imediat la curierat, prin intocmirea unui proces - verbal. In absenta acestui proces - verbal, CYBERIA nu va lua in considerare plangeri ulterioare si nu va schimba produsul/ produsele deteriorat/e in cauza.    

Modalitati de plata: Ramburs (la primirea coletului) / O.P. sau card (dupa confirmarea comenzii si intocmirea facturii de catre Seller*)
*In cazul in care buyerul doreste realizarea platii cu cardul sau prin OP, acesta trebuie sa efectueze plata la primirea facturii (odata cu confirmarea comenzii de catre Seller) si sa transmita o dovada a efectuarii acesteia catre seller. Numai dupa ce dovada platii va fi efectuata, produsele vor fi pregatite de livrare si expediate catre buyer.
         In cazul in care s-a optat pentru plata ramburs, buyerul trebuie sa aiba pregatita suma aferenta produselor comandate, indicata de cosul de cumparaturi si de factura, la momentul livrarii.

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucratoare, din momentul confirmarii comenzii de catre Seller.


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Înapoi la cuprins