Cum cumpar - Cupe, trofee, medalii, plachete, instrumente de scris

Du-te la conținut
        Termenii care se vor utiliza in prezenta sectiune vor face referire la vanzator, denumit in continuare seller si la client/ cumparator, denumit in continuarea buyer.
 
1) Buyerul alege produsul dorit, pe care il selecteaza si il adauga in cos, impreuna cu optiunea aferenta "Fara Personalizare/ Cu personalizare". Prin selectarea optiunii "Cu Personalizare", buyerul isi asuma costul suplimentar aferent personalizarii produsului dorit.
 
2) Dupa ce produsul/ produsele vor fi selectate, buyerul va fi directionat automat catre pagina cosului de cumparaturi, unde va putea opera, in cazul in care va dori, modificari ale produselor deja selectate.
 
3) Pentru finalizarea procesului de cumparare, buyerul va completa datele de facturare şi de livrare. Finalizarea comenzii se face apăsând butonul “Trimite comanda!”.  Se va transmite automat o comanda catre seller.  
 
                              ATENTIE!!!
 
          Buyerul are obligatia de a citi sectiunea “Termenii şi condiţii”. Prin apasarea butonului "Trimite comanda!", buyerul isi asuma intelegerea tuturor termenilor si conditiilor din  sectiune, iar sellerul nu va fi tras la raspundere pentru eventuale neintelegeri survenite din partea buyerului.
 
4) In urma primirii comenzii, sellerul va verifica stocurile.
 
5) Dupa verificarea stocurilor, sellerul va contacta buyerul prin telefon/ mail (in functie de datele completate de catre buyer) pentru confirmarea comenzii, personalizarea produsului/ produselor comandate, transmitand totodata si factura aferenta comenzii. Confirmarea comenzii va fi posibilă doar în măsura în care produsele comandate se află în stoc, fără să poată fi angajată răspunderea vânzătorului în cazul imposibilității onorării comenzii, pentru lipsa stoc sau stoc limitat. CYBERIA incearca pastrarea permanenta a unui anumit numar de produse pentru fiecare categorie in parte, realimentand, astfel, stocurile cat mai des cu putinta.
 
6) Dupa ce buyerul va primi confirmarea comenzii prin e-mail sau telefonic de la seller, vor fi discutate detaliile personalizarii pentru produsul/ produsele comandate,iar acesta va primi si factura fiscala aferenta. Aceasta va cuprinde totalul generat la plasarea comenzii, precum si cheltuielile de transport la destinatia indicata de buyer, cheltuieli indicate pe pagina fiecarui produs, in conditiile impuse de transportator.
 
             In cazul in care buyerul doreste realizarea platii  prin OP, acesta trebuie sa efectueze plata la primirea facturii (odata cu confirmarea comenzii de catre Seller) si sa transmita o dovada a efectuarii acesteia catre seller. Numai dupa ce dovada platii va fi efectuata, produsele vor fi pregatite de livrare si expediate catre buyer.
 
         In cazul in care s-a optat pentru plata ramburs, buyerul trebuie sa aiba pregatita suma aferenta produselor comandate, indicata de cosul de cumparaturi si de factura, la momentul livrarii.
 
 
Înapoi la cuprins