RFST2087 - Cupe, trofee, medalii, plachete, instrumente de scris

Du-te la conținut
Iti place acest produs?
Impartaseste prietenilor tai pe Facebook!
RFST2087
Trofeu Biliard Personalizabil, 17 cm

Vezi detalii produs mai jos!
75.00 lei
Adaugă
Produse Similare...
Detalii Produs

RFST2087 este un trofeu destinat biliardului sau snookerului. Cu o inaltime de 17 cm, trofeul reprezinta un jucator in tinuta, cu pantaloni si vesta negre si camasa alba, pregatind tacul pentru a lovi bilele, pe un soclu personalizabil din lemn negru lacuit, de dimensiunile 90 mm x 70 mm.
Personalizarea se va executa pe o placuta metalica aurie / argintie, asezata pe soclu si adauga 10 lei la pretul produsului.
Dupa plasarea comenzii clientii vor fi contactati pentru informatiile referitoare la personalizare.

Modalitati de plata & Livrare

Modalitati de plata: Ramburs (la primirea coletului) / O.P. sau card (dupa confirmarea comenzii si intocmirea facturii de catre Seller*)
*In cazul in care buyerul doreste realizarea platii cu cardul sau prin OP, acesta trebuie sa efectueze plata la primirea facturii (odata cu confirmarea comenzii de catre Seller) si sa transmita o dovada a efectuarii acesteia catre seller. Numai dupa ce dovada platii va fi efectuata, produsele vor fi pregatite de livrare si expediate catre buyer.
    In cazul in care s-a optat pentru plata ramburs, buyerul trebuie sa aiba pregatita suma aferenta produselor comandate, indicata de cosul de cumparaturi si de factura, la momentul livrarii.

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucratoare, din momentul confirmarii comenzii de catre Seller.


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Înapoi la cuprins